RADIO
play
NO DJ's
NOW PLAYING


Beyonce kondigt 2 extra shows aan in Londen

Written by on February 7, 2023

Beyonce heeft twee extra shows in Londen toegevoegd nadat fans massaal in de rij stonden om kaartjes te bemachtigen voor de ‘Renaissance World Tour’.

Live Nation kondigde dinsdagochtend (07.02.23) aan dat vanwege de “grote vraag van fans”, de Britse etappe nu vier haltes zal hebben in het Londense Tottenham Hotspur Stadium, met shows op 3 juni en 4 juni, naast 29 mei en mei 30.

De 41-jarige superster is niet meer op pad geweest sinds ‘The Formation World Tour’ in 2016, maar zal terug op het podium staan ​​met een serie van meer dan 40 shows over de hele wereld om het succes van haar comeback-album ‘Renaissance’ te vieren die naar de top van de hitlijsten steeg toen het in juli 2022 werd uitgebracht.

Het gigantische tourneeschema begint op 10 mei in de Friends Arena in Stockholm, Zweden, voordat het door heel Europa stopt in de hoofdstad van Wales, Cardiff, Schotland in Edinburgh, Sunderland’s Stadium of Light in het noorden van Engeland en uiteindelijk doorgaat naar andere grote steden zoals Parijs , Londen, Marseille en Amsterdam.

De tour gaat dan verder door Noord-Amerika met shows in Toronto, Chicago, East Rutherford, Atlanta, Las Vegas, Los Angeles en Houston in juli en duurt tot eind september, wanneer de ‘Crazy In Love’-zangeres de zaken zal afronden in New Orléans.

Dat de kaartjes zo bizar snel gingen, kwam nadat de ‘Cuff It’-hitmaker geschiedenis schreef tijdens de Grammy’s in het weekend. De zangeres vestigde een nieuw record voor de meeste Grammy Award-overwinningen met 32 ​​op haar naam.