RADIO
play
NO DJ's
NOW PLAYING


Becky Hill bezig met collab met Calvin Harris

Written by on December 27, 2021

De ‘Wish You Well’-zangeres gaf toe dat de hitmaker van ‘Acceptable in the 80s’ een grote invloed heeft gehad op haar carrière, dus greep ze de kans om met hem de studio in te gaan.

Ze zei: “ik zou graag werken met Calvin Harris, ik vind hem geweldig. Hij is altijd in mij geweest toen ik opgroeide en heeft een enorme invloed gehad op mijn dansmuziekcarrière en ik zou graag bij hem zitten en zijn hersens gebruiken om een nummer met hem schrijven.”

Becky trad onlangs op bij Capital’s Jingle Bell Ball ‘en het optreden betekende een belangrijke mijlpaal voor haar omdat ze als soloartiest was geboekt.

Gevraagd naar haar hoogtepunt in haar carrière tot nu toe, zei ze: “Ik zou zeker zeggen dat ik onder mijn eigen naam geboekt ben bij ‘Jingle Bell Ball’ met niemand anders bij mij, geen Jonas Blue of Sigala.

“Ik heb vijf nummers, die ik zelf heb geschreven en gezongen, wat heel mooi is, dus dit was het hoogtepunt voor mij.”

Becky vond voor het eerst bekendheid toen ze meedeed aan ‘The Voice’ en ze zou volgend jaar graag terugkeren naar de zangwedstrijd.

Ze vertelde BANG Showbiz: “Ik zou graag teruggaan naar ‘The Voice’, volgend jaar zal mijn 10e jaar zijn sinds ik de show verliet, dus ik zou graag teruggaan en inzicht geven in hoe je een carrière kunt opbouwen.”

De 26-jarige ster heeft een druk 2022 gepland en grapte dat ze goed op weg is naar “wereldheerschappij”.