RADIO
play
NO DJ's
NOW PLAYING


Armin van Buuren kondigt A State of Trance aan in september

Written by on January 22, 2021

Armin van Buuren kondigt A State of Trance aan in september

Armin van Buuren heeft donderdagavond in de 1000ste editie van zijn radioshow aangekondigd dat er in september een tweedaagse liveshow gegeven zal worden van zijn jaarlijkse festival A State Of Trance. De twee speciale shows in de Utrechtse jaarbeurs gaan plaatsvinden vanwege de jubileumshow van de superster dj.

Het weekend begint op vrijdag 3 september met een eerbetoon aan twintig jaar A State of Trance, waarbij Van Buuren met enkele gasten zal optreden.

De tweede show, die op 4 september zal zijn, is het vervolg op de vorige edities en zal ook een vooruitblik gegeven op de toekomst van A State Of Trance.

Turn The World Into a Dancefloor is het thema van de show. Fans die zich registreren op de website, kunnen vanaf 27 januari om 13:00 early tickets halen. De reguliere kaartverkoop start op 30 januari om 13:00.

Van Buuren begon op 1 juni 2001 met de show, die toen nog Into Trance heette. “Ik werd voor gek verklaard: ik maakte een twee uur durend radioprogramma over één muziekstijl”, vertelde de dj woensdag in gesprek met NU.nl. “Nu doet iedereen zoiets en heet het podcast, maar het is natuurlijk gewoon hetzelfde.”