RADIO
play
NO DJ's
NOW PLAYING


Armin van Buuren en Duncan Laurence treden op met The Streamers op Koningsdag

Written by on April 24, 2021

Armin van Buuren en Duncan Laurence treden op met The Streamers op Koningsdag

Armin van Buuren en Duncan Laurence zijn op Koningsdag de gastartiesten bij een optreden van The Streamers. De dj en Songfestival-winnaar treden dinsdag met de gelegenheidsgroep op bij Paleis Noordeinde.

Van Buuren en Laurence zijn geen onbekende gezichten voor de Oranjes. Zo trad de dj op bij de inhuldiging van koning Willem-Alexander in 2013 en werd Laurence na het winnen van het Eurovisie Songfestival in Tel Aviv in 2019 uitgenodigd voor de jaarlijkse uitblinkerslunch op het paleis.

Van Buuren kijkt uit naar het optreden op Koningsdag. “Ik heb natuurlijk ook gezien wat The Streamers in korte tijd hebben losgemaakt in Nederland en ben dan ook vereerd dat de band mij heeft uitgenodigd. Samen met deze artiesten Koningsdag afsluiten op Paleis Noordeinde is natuurlijk iets waar je bij wil zijn. We gaan een klein beetje muziekgeschiedenis schrijven”, aldus de dj.

The Streamers, bestaande uit onder anderen Guus Meeuwis, Davina Michelle, Maan en Nick & Simon, treden op Koningsdag op vanaf het plein bij de Koninklijke Stallen. Koning Willem-Alexander en zijn gezin, die de dag aftrappen in Eindhoven, zullen in ieder geval bij de repetities van de groep aanwezig zijn. De livestream van het concert is gratis te bekijken.