RADIO
play
NO DJ's
NOW PLAYING


Ariana Grande improviseerde groot deel van ‘Don’t Look Up’ titlesong

Written by on January 2, 2022

Ariana Grande was verantwoordelijk voor enkele van de grappigste teksten in haar Don’t Look Up-nummer.

In Adam McKay’s nieuwe satire speelt de Side to Side-hitmaker popster ‘Riley Bena’, die het nummer Just Look Up uitvoert om mensen aan te moedigen te accepteren dat een planeetvernietigende komeet op weg is naar de aarde.

Het nummer begint als een eenvoudige popballad, maar wordt tegen het einde een parodie, waarbij Ariana in het laatste refrein zingt: “Kijk maar omhoog

Zet die s**t Box News uit, want je staat op het punt binnenkort te sterven…”

In een feature voor Netflix onthulde McKay dat Ariana verantwoordelijk was voor die teksten en kwam ze spontaan op de proppen toen ze de track in elkaar zette.

“Ariana kon zeker improviseren, sterker nog, haar beste improvisatie was toen ze het lied voor het eerst zong,” zei hij. “Zij is degene die al die dingen heeft toegevoegd over: ‘We gaan allemaal dood, zet die s**t Box News uit’. Dat waren haar riffs op de eerste scratch-track van de melodielijn, en de tweede die ik hoorde , Ik had zoiets van, ‘Oh, dat gaat in de film.’

“Dat is misschien wel een van mijn favoriete momenten in de film. Waar je zo’n beetje de grootste popster ter wereld hebt die prachtig ‘we gaan allemaal dood’ zingt.’ Elke keer als ik het zie, is het gewoon deze hilarische cognitieve dissonantie.”