RADIO
play
NO DJ's
NOW PLAYING


Area 21, het alias van Martin Garrix, hint op een nieuw album

Written by on April 13, 2021

Area 21, het alias van Martin Garrix, hint op een nieuw album

Alles lijkt te wijzen op een terugkeer van AREA21.

In oktober 2020 onthulde Martin Garrix de aanstaande terugkeer van zijn zijproject met Maejor, waarin hij verklaarde dat ze genoeg nieuw materiaal hadden opgenomen om een ​​volledig album uit te brengen. Na eerder deze maand alle inhoud van AREA21’s sociale mediaplatforms te hebben verwijderd – een strategische zet die door veel producers wordt gebruikt om nieuwe muziek aan te duiden – hebben fans nu hun volgende aanwijzing ontvangen.

Oorspronkelijk werd aangenomen dat het nieuwe album in maart 2021 zou uitkomen. Een mysterieuze nieuwe post van AREA21 zou, echter eerder dan verwacht, de release van nieuwe muziek kunnen aangeven.

Hoewel veel van wat komen gaat nog steeds een mysterie is, kunnen fans informatie halen uit opmerkingen die Garrix maakte in het veelzeggende interview van oktober. De Nederlandse superster vertelde dat fans een nieuw geluid mogen verwachten in tegenstelling tot de vorige releases van AREA21. “Het nieuwe spul is niet super elektronisch”, zei Garrix destijds. “Het is alsof Gorillaz meets Outkast een klein beetje Daft Punk ontmoet. Het is erg speels. Ik ben erg enthousiast over wanneer we het in maart uitbrengen.”