RADIO
play
NO DJ's
NOW PLAYING


A$AP Rocky maakt excuses voor extreem korte show

Written by on September 26, 2022

A$AP Rocky heeft zich bij zijn fans verontschuldigd voor het optreden van een veel te korte set op het Rolling Loud-festival in New York afgelopen weekend.

Volgens berichten heeft de rapper zaterdagavond slechts twee nummers van zijn headliner-set uitgevoerd voordat zijn microfoon werd uitgeschakeld vanwege een avondklok om 22.00 uur in Citi Field.

Rocky, echte naam Rakim Mayers, deed zondag een verklaring op Twitter waarin hij “de volledige verantwoordelijkheid” nam voor zijn verkorte set.

“Ik ben nu zo gekwetst! Gisteravond had een keerpunt moeten zijn in mijn liveshows van oud naar nieuw!” begon hij. “Ik zal de volledige verantwoordelijkheid nemen voor de omstandigheden van wat ertoe geleid heeft dat de show van afgelopen nacht alles was wat het was en alles wat het niet was.”

De 33-jarige bekende verder dat hij zich “gekwetst” voelt dat hij zijn visie niet naar de Rolling Loud-menigte kon brengen.

Kort voor zijn set kondigde Rocky aan dat het zijn laatste live-optreden zou zijn tot de release van zijn volgende album, dat nog geen bevestigde releasedatum heeft.