RADIO
play
NO DJ's
NOW PLAYING


Duncan Laurence

TivoliVredenburg [Utrecht]

Event info
Date: November 13, 2019
Time: 7:30 pm
Location: TivoliVredenburg
Address: Vredenburgkade 11 Utrecht
Event: https://www.facebook.com/events/910416382683727/
Details

Dit concert is verplaatst van 24 oktober naar 13 november wegens stemproblemen. Lees hieronder het statement van Duncan Laurence:

Lieve, lieve fans, met super veel pijn en moeite moet ik helaas de show vanavond in Utrecht verplaatsen. Ik heb er alles aan gedaan, maar mijn stem is sinds gisteravond niet beter geworden. Het lukt me niet om te zingen en jullie de show te geven die jullie verdienen. Daarom wil ik heel graag zsm de show inhalen op 13 november 2019. Ik baal enorm en hoop uit de grond van mijn hart dat jullie het begrijpen. Liefs Duncan.

De Nederlandse singer-songwriter Duncan Laurence is nu nog volop bezig met het gooien van hoge ogen op het Eurovisie Songfestival 2019 in Israël, maar zal later dit jaar ook onze eigen Pandora voor zich winnen! Dat deze zanger thuishoort op een live podium heeft hij in 2014 al eens eerder bewezen toen hij onder begeleiding van Ilse DeLange de halve finale van The Voice of Holland wist te bereiken. Zijn, inmiddels tot een ware hit uitgegroeide, Arcade is een verhaal over de zoektocht naar de liefde van je leven: “Het is de hoop naar datgene wat onbereikbaar is.” Verwacht de rest van deze avond net zulke sfeervolle nummers, soms afwijkend van traditionele structuren maar met een mysterieus randje!